art-room

Om Art Room


Art Room er en fysisk butik på Hyskenstræde 5 kl. i København
I butikken kan du blive piercet, på denne webside har vi online salg af smykker.

Butikken har eksisteret siden juni 2017
Vi glæder os til at se dig på en af Københavns hyggeliste gader i en af byens hyggeligste piercingbutik


---------------------------------


Art Room is a physical store on Hyskemstræde 5, in the basement  in Copenhagen

In the shop you can be pierced, On this webpage we have online sales of jewelry.


The store has been in existence since June 2017

We look forward to seeing you on one of Copenhagen's cozy streets in one of the city's nicest tattoo shops
Returnering/Tilbagebetaling Politik


1. RETURPOLITIK

Kontakt Art Room via denne email artroom1208@gmail.com

Du kan returnere en vare inden for 30 dage efter leveringen. Varen skal være ubrugt. Hvis den gennemsigtige plastpose er anbrudt kan varen ikke refunderes. Hvis varen er ødelagt eller brugt, bliver den ikke refunderet. husk at vedlægge kontaktoplysninger og konto nummer sammen med returpakken, du kan sende eller selv aflevere pakken til vores adresse 


Art Room cph

Hyskenstræde 5 kl. 

1207 kbh K


Pengene  vil blive refunderet til din konto når vi har behandlet din sag

Art Room anbefaler, at du får en kvittering og et pakke-id for returpakken fra leveringstjenesten, da det gør det lettere at følge returforsendelsen. Du modtager en tilbagebetaling fra Art Room, hvis varen kan returneres. 


1.2 VARER DER IKKE KAN RETURNERES

Adskillige typer varer kan ikke returneres. Vi accepterer ikke produkter til intim brug eller hygiejneartikler. Er den lille plastpose som smykker bliver pakket i er anbrudt, kan varen ikke returnes, af hygiejniske grunde. Af yderligere varer, der ikke kan returneres, er: Gavekort og visse vare til sundhed og personlig hygiejne.


1.3 LEVERING

Hvis du vil returnere din vare, skal du kunne fremvise en kvittering eller et købsbevis. Du må ikke sende varen til producenten. Du skal sende din vare til: Art Room, Kompagnistræde 12 kld, 1208 København K,  Danmark

Du er ansvarlig for betaling af dine egne forsendelsesomkostninger, når du returnerer varen. Forsendelsesomkostningerne refunderes ikke. Hvis du modtager en tilbagebetaling, trækkes omkostningerne forbundet med returforsendelsen fra tilbagebetalingen. Det varierer, hvor lang tid det tager at bytte et produkt, afhængigt af hvor du bor.

Hvis du sender en vare med en værdi på mere end DKK 500,-, bør du sende den som pakke, så den kan spores, eller købe leveringsforsikring. Vi garanterer ikke, at vi modtager returforsendelsen.


2. TILBAGEBETALINGSPOLITIK

Vores politik gælder i 30 dage. Hvis der er gået 30 dage siden dit køb, kan vi hverken tilbyde at refundere eller bytte varen. Varen kan returneres, hvis den er ubrugt og i samme stand, som da du modtog den. Den skal også være i den originale emballage.

"dette gælder ikke Booking gebyr".


2.1 TILBAGEBETALINGER

Så snart vi har modtaget og gennemgået din returvare, sender vi en mail om, at vi har modtaget returvaren. Vi informerer også om, hvorvidt returvaren godkendes eller afvises.

Hvis den godkendes, behandles din tilbagebetaling, og pengene sættes ind på dit betalingskort eller tilbagebetales via den oprindelige betalingsmetode inden for et bestemt antal dage.


2.2 DELVISE TILBAGEBETALINGER

I visse situationer ydes kun delvise tilbagebetalinger (hvis relevant): Bøger med tydelige brugspræg, cd'er, dvd'er, software, videospil eller plader, der er blevet åbnet. En vare, der ikke er i den oprindelige stand, som er ødelagt eller mangler dele af årsager, der ikke skyldes vores fejl. Varer, der returneres mere end 30 dage efter leveringen.


2.3 FORSINKEDE ELLER MANGLENDE TILBAGEBETALINGER

Hvis du ikke har modtaget en tilbagebetaling endnu, skal du tjekke din bankkonto igen. Kontakt derefter din kreditkortudbyder. Det kan tage noget tid, før tilbagebetalingen vises. Kontakt derefter din bank. Der er ofte behandlingstid, før en returbetaling sættes ind. Hvis du har foretaget dig alt dette, og du stadigvæk ikke har modtaget tilbagebetalingen, kan du kontakte os på webshop@piercing-art.dk.


2.4 UDSALGSVARER

Varer til normal pris kan refunderes. Det kan vores udsalgsvarer desværre ikke.


2.5 OMBYTNINGER

Vi bytter kun varer, hvis de er fejlbehæftede eller ødelagte. Hvis du vil bytte varen til den samme vare, skal du sende en mail til os på webshop@piercing-art.dk og sende din vare til: Art Room, Kompagnistræde 12 kld, 1208 København K,  Danmark


2.6 GAVER

Hvis varen blev angivet som en gave, da den blev købt, og sendes direkte til dig, modtager du et gavekort på beløbet for returneringen. Når vi modtager den returnerede vare, sender vi et gavekort til dig via mail.

Hvis varen ikke blev angivet som en gave, da den blev købt, eller hvis gavegiveren fik gaven sendt til sig selv for senere at give dig den, sender vi en tilbagebetaling til gavegiveren, og vedkommende informeres om din returnering.


3. FORTROLIGHEDSPOLITIK 3.1 HVAD GØR VI MED DINE OPLYSNINGER?

Når du køber en vare i vores butik, indsamler vi – som en del af købs- og salgsprocessen – de personlige oplysninger, som du giver os, f.eks. navn, adresse og mailadresse.

Når du besøger vores butik, modtager vi også din computers IP-adresse automatisk, så vi kan få oplysninger om din browser og dit operativsystem.


3.2 MAILMARKETING

Med din tilladelse sender vi muligvis mails om vores butik, nye produkter og andre opdateringer.


3.3 SAMTYKKE

Når du giver os dine personlige oplysninger for at fuldføre en transaktion, bekræfte dit kreditkort, afgive en ordre, træffe aftale om en leverance eller returnering af et køb, giver du samtidig dit samtykke til, at vi indsamler oplysningerne og udelukkende bruger dem til det pågældende formål.

Vi beder også om dine personlige oplysninger af en sekundær årsag, nemlig marketing. I den forbindelse vil vi enten spørge dig direkte om dit samtykke eller give dig mulighed for at sige nej.


3.4 TILBAGETRÆKNING AF SAMTYKKE

Hvis du efterfølgende skifter mening, kan du når som helst trække dit samtykke til, at vi må kontakte dig, fortsætte med at indsamle, bruge eller offentliggøre dine oplysninger, tilbage ved at kontakte os på webshop@piercing-art.dk eller skrive til os på: Art Room, Kompagnistræde 12 kld, 1208 København K, Danmark


3.5 OFFENTLIGGØRELSE

Vi offentliggør muligvis dine personlige oplysninger, hvis det kræves af den gældende lov, eller hvis du overtræder vores Aftalevilkår.


3.6 ONE.COM

Vores butik hostes af One.com. De leverer den online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig. Dine data gemmes via One.coms datalagring, databaser og den generelle One.com-applikation. De lagrer dine data på en sikker server bag en firewall.


3.7 BETALING

Hvis du vælger en direkte betalingsgateway til at fuldføre dit køb, benytter vores betalingsgateway fra en tredjepart muligvis dine kreditkortoplysninger til det formål. Se 3.8.


3.8 TREJDEPARTSTJENESTER

Som hovedregel vil de tredjepartsudbydere, som vi benytter, kun indsamle, bruge og offentliggøre dine oplysninger i den udstrækning, det er nødvendigt for at kunne levere de tjenester, som de yder os.

Visse tredjepartstjenesteudbydere som f.eks. betalingsgateways og andre der behandler betalingstransaktioner har deres egne fortrolighedspolitikker i forhold til de oplysninger, som vi skal levere til dem i forbindelse med dine købsrelaterede transaktioner. I forbindelse med disse udbydere anbefaler vi, at du læser deres fortrolighedspolitikker, så du kan forstå, hvordan dine personlige oplysninger håndteres af disse udbydere.

Vær opmærksom på, at visse udbydere kan være placeret i eller have faciliteter, der ligger inden for en anden jurisdiktion end enten dig eller os. Så hvis du vælger at fortsætte med en transaktion, der involverer tjenester fra en tredjepartstjenesteudbyder, kan dine oplysninger blive underlagt lovene i den eller de pågældende jurisdiktioner, hvor tjenesteudbyderen eller dens faciliteter er placeret. Når du forlader vores butiks websted eller omdirigeres til et tredjepartswebsted eller en tredjepartsapplikation, er du ikke længere underlagt denne Fortrolighedspolitik eller vores websteds Aftalevilkår.


3.9 LINKS

Når du klikker på links i vores butik, kan du blive dirigeret væk fra vores websted. Vi er ikke ansvarlige for fortrolighedspraksissen på andre websteder og opfordrer dig til at læse deres fortrolighedserklæringer.


3.10 SIKKERHED

For at beskytte dine personlige oplysninger træffer vi rimelige forholdsregler og følger branchens bedste fremgangsmåder for at sikre, at oplysningerne ikke på uhensigtsmæssig vis går tabt, misbruges, tilgås, offentliggøres, ændres eller ødelægges. Hvis du giver os dine kreditkortoplysninger, krypteres disse oplysninger vha. SSL-teknologi (Secure Socket Layer) og gemmes med en AES-256-kryptering.


3.11 MYNDIGHEDSALDER

Når du bruger dette websted, erklærer du, at du er myndig der, hvor du har bopæl, eller at du er myndig der, hvor du har bopæl og har givet os dit samtykke til, at dine mindreårige pårørende må bruge dette websted.


4. ÆNDRINGER AF DISSE AFTALEVILKÅR

Vi forbeholder os retten til når som helst at ændre vores aftalevilkår, hvorfor du bør gennemse dem jævnligt.

Ændringer og afklaringer træder i kraft umiddelbart efter, de er blevet offentliggjort på webstedet.

Hvis vi foretager væsentlige ændringer af denne politik, får du besked om, at den er blevet opdateret, så du er klar over, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem, og under hvilke forhold, om nogen, vi bruger og/eller offentliggør dem.

Hvis vores butik opkøbes eller lægges sammen med en anden virksomhed, overføres dine oplysninger til de nye ejere, så vi fortsat kan sælge produkter til dig.
Privatlivspolitik


Art Room opbevarer data som er nødvendige for at kunne udføre din bestilling og samtidig opfylde de regnskabsmæssige krav til dokumentation af et salg.
Data vil blive opbevaret i 5 år fra den dato din ordre bliver registreret.
De mest nødvendige data for at kunne udføre en bestilling er:

Kunden:
Navn og efternavn
Adresse
Post nummer og by
E-mail og evt. telefonnummer

Information om vare/r og ydelse/r, samt pris og levering


Dine rettigheder:
Som kunde har du krav på at få at vide hvad der er registreret om dig i vort system.
Art Room skal efter anmodning fra dig udlevere de registrerede oplysninger om dig.
Du har ret til at få dine personlige data opdateret.
En registreret kunde har ret til på opfordring at få porteret sine data til andet system indenfor rimelig tid (1 måned).
For at du kan få oplyst hvad der er registreret, opdateret af oplysninger eller få udført en dataportering skal du kunne legitimere dig med gyldig billed legitimation.
Data fra registreringen skal efter lovens krav opbevares i 5 år efter udførelsen af din ordre/bestilling.
Herefter skal de registrerede data slettes i henhold til Persondataforordningen og Databeskyttelsesloven inden for rimelig tid. Dette vil blive gjort med udgangen af et kalender år.

Alle medarbejdere i forretningen, som registrerer data om kunderne har tavshedspligt og behandler data fortroligt.

Art Room sikrer at der til en hver tid sørges for at de registrerede data opbevares sikkert.
I tilfælde af hacker angreb er Art Room pålagt at underrette Datatilsynet om angrebet og samtidig sikre at informere de berørte kunder.